BORSA BAŞKANIMIZ MUSTAFA AYDAR'IN BAYRAM MESAJI

• 20.07.2021

Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa AYDAR, Mübarek Kurban Bayramı vesilesi ile bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan AYDAR, mesajında başta Ceyhan olmak üzere tüm İslam âleminin kurban bayramını kutladığını belirtti. Bayramlarda barış, kardeşlik, sevgi ve hoşgörünün egemen olması gerektiğini kaydeden Aydar, insanların birbirine olan dargınlıklarını unutması, bunun yerine barış ve sevginin olması gerektiğini söyledi. Başkan AYDAR, "En güzel duyguların yaşandığı, sevincin, hüznün ortak paydada buluştuğu bu mübarek güne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm dünyadaki Müslüman âlemini birbirine yakınlaştıran birlik ve beraberlik ruhu içeresinde hareket etmelerine olanak sağlayan Kurban Bayramında kesilen Kurbanlar, Allah’ın hoşnutluğunu amaçlanarak kesilir. Sabah bayram namazıyla başlayan bu ulvi görev Rabbe yakınlaşma, kurbanla daha da artar. Kurban, Allah uğrunda özveride bulunmanın en güzel örneğidir, inanan insanın Allah'a teslimiyetinin bir göstergesidir.

Ülkemizin zor süreçlerden geçtiği bu dönemde birliğimizi bize hatırlatan Kurban Bayramının her aile için mutluluk içerisinde geçmesini diliyorum. Bu temennilerle tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyorum."

-Mustafa AYDAR

-Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı