BORSA BAŞKANLARIMIZDAN BORSAMIZA ZİYARET

• 27.05.2021
Kozan Ticaret Borsası Başkanı İdris Çevikalp, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir
Osmaniye Ticaret Borsası Başkanı Sait Çenet, Dörtyol Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Osmaniye Ticaret Sanayi Odası Başkanı Devrim Aksoy,Erzin Ticaret Sanayi Odası Başkanı Muhteşem Vural , Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Kasım Önük, Genel Sekreter Zafer Öz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Kurt ; Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa AYDAR’ı ziyarette bulundular.
Gerçekleştirilen ziyaret sırasında; güncel konular üzerinden değerlendirilmelerde bulunularak, ülke gündemi, bölgesel gelişmeler, üyelerimizin genel durumu, sektörel bazda sorunlar, desteklemeler ve pandemi süreci hakkında istişare edildi.
Ceyhan Ticaret Borsası olarak, bizleri onurlandıran kıymetli Başkanlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiriz.
-Ceyhan Ticaret Borsası Başkanlığı
  • BORSA BAŞKANLARIMIZDAN BORSAMIZA ZİYARET