CEYHAN TİCARET BORSAMIZDA GIDA YARDIMI

• 22.04.2021

Borsamız ile Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği(TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı.

Ramazan ayı dolasıyla ; TOBB ve Borsamız ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

Erzak dağıtımı hakkında açıklamada bulunan Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa AYDAR ; “ Birlik ve beraberlik içinde yaşamamızı sağlayan en büyük değerimiz yardımlaşmaktır. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerimize desteğimizi sürdürdük. Unutmayalım ; iyilik paylaştıkça çoğalır.” Dedi.

-Ceyhan Ticaret Borsası Başkanlığı

• CEYHAN TİCARET BORSAMIZDA GIDA YARDIMI