CEYHAN TİCARET BORSASI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE 2 ADET FORD TOURNEO ARAÇ HİBE ETTİ

• 25.12.2019

Borsamız Tarafından Alınan 2 Adet Ford Marka Otomobil Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Teslim Edildi.

İlçe Emniyet müdürlünde düzenlenen törene Kaymakam Dr. Bayram Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu , Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferruh Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can AZĞAN, Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Diler, , Yönetim Meclis Üyesi Kasım Ayeş, Yönetim Meclis Üyesi Ömer Kurt, Yönetim Meclis Üyesi Emrah Eker, Meclis Katip Üyesi Bilal Yıkar, Genel Sekreter Yeliz Aydar ve  Ulaştırma Esnaf Odası Başkanı Ünal Kurt  katıldı.

KAYMAKAM YILMAZ; BAŞKAN VE YÖNETİMİNİ KUTLUYORUM

Tören konuşması yapan Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz Borsamız '' Öncelikle Eğitime ve öğretime sağladığı sayısız katkılarda Bulunan  Borsa yönetimi  Daha önceki yıllarda’da ilçemiz Emniyeti müdürlüğüne 2 adet motosiklet hibe etmişti ve bu kezde 2 adet Ford marka Araç hibe etmişlerdir bizler Ticaret Borsası'nın bu davranışı polis - vatandaş bütünleşmesinin en güzel göstergesidir. Bu nedenle borsamızın başta Yönetim kurulu Başkanı Mustafa AYDAR ve  Yönetim kurulu ile  tüm üyelerini gönülden kutluyorum.'' dedi.

BAŞKAN AYDAR; Üzerimize düşen neyse biz varız

Halkın can ve mal güvenliğinin korunması noktasında emniyet teşkilatının gösterdiği özverili çalışmaları her zaman takdirle karşıladıklarını belirten Başkan Mustafa Aydar şöyle devam etti; Ceyhan’a daha iyi hizmet etmek için devletimizin tüm kurum ve kuruluşlarıyla birlikte ve koordineli çalışmasında büyük yarar vardır. Bizlere düşen görev neyse biz varız. Borsa başkanımız Mustafa Aydar “Kamu kurum ve kuruluşları ile  birlik ve beraberlik  içersinde çalışarak Ceyhan’a  hizmetin en iyisini yapılması konusunda  koordineli bir şekilde  çalışmak Ceyhan’ımız için en hayırlısı olacağından hiç şüphem yoktur dedi.

KAYMAKAM YILMAZ’DAN BAŞKAN AYDAR’A BAŞARI PLAKETİ

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz  Emniyet Müdürlüğü'ne büyük katkı sağlayacağını ifade etti., Ceyhan Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar hibe  edilen araçların anahtarlarını ilçe emniyet müdürü Alper Tunga Berberoğluna teslim etti. Teslim töreninin ardından  Kaymakam Yılmaz Ceyhan Ticaret Borsası başkanı Mustafa Aydar’a Borsa adına katkılarından dolayı başarı dileklerinde bulunarak plaket taktim etti.

• CEYHAN TİCARET BORSASI İLÇE EMNİYET   MÜDÜRLÜĞÜNE 2 ADET FORD TOURNEO ARAÇ  HİBE ETTİ