İletişim Hattı +90(322) 613 3019
HABERLER

• 10.12.2019
  • ceyhantb

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Konferans salonunda gerçeklesen Türkiye Ürün İhtisas Konferansına katılım Sağlandı

TOBB Genel Merkezinde gerçekleşen Türkiye Ürün ve İhtisas Borsası Genel Kuruluna TOBB bağlı Ticaret Borsalarının Başkanları ile birlikte Genel Sekreterlerde katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde  gerçeklesen Genel Kurula Temsilen  Ceyhan Ticaret Borsası Genel Sekreter Yeliz Aydar  katıldı. Sabah ki oturumda  (TURIB)genel kurulunda 2018 yılı Faaliyet Raporu iç yönergesi oylara sunuldu ve kabul edildi. Öğleden sonra gerçeklesen Aracılık Sistemi İstişare Toplantısı’na katılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu , TOBB’a bağlı Ticaret Borsalarının Başkanları ile ürün ihtisas borsasına ilişkin bilgilendirme ve değerlendirmede bulundu. Ardından soru cevap seklinde ilerleyerek genel kurul sona erdi.

Ceyhan Ticaret Borsası

• CEYHAN TİCARET BORSASI OLARAK TÜRKIYE URUN IHTISAS BORSASI A.S 2018 YILI OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILIM SAĞLADI

Ceyhan Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç