Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası’nın Ceyhan da Faaliyet Gösteren Bakkallar-Marketler-Tekel Bayiler Parakende Alkol Satışının saat 24:00’e Kadar Uzatılması İçin Başlattığı İmza Kampanyasına Ceyhan Ticaret Borsası Başkanımız Mustafa AYDAR desteklerini iletti.

Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa AYDAR, ‘‘Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası’nın İmza Kampanyasını destekliyoruz ve her zaman Ceyhanlı Esnaflarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.’’ Dedi.

Başkan AYDAR’a Teşekkür Plaketi

Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Yardımcısı Ahmet TONTU, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa AYDAR’a Her zaman Ceyhanlı Esnaflarının Yanında olduğundan dolayı ve Desteklerini Esirgemediği için Ceyhan Bakkallar ve Bayiler Odası Olarak Kendisine Teşekkür Ediyor, Ceyhanlı esnaflarımız adına Ticaret Borsası Başkanımıza Plaketi taktim ettiğini söyledi.