Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Mustafa AYDAR, yaklaşan kurban bayramı münasebetiyle basın açıklamasında bulundu.

Başkan Mustafa AYDAR;”Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran bayramlar aynı zamanda coşku günleridir. Bu güzel günleri fırsat bilerek yaşamımızda sevginin, saygının, kardeşliğin, hoşgörünün, eşitliğin, adaletin etkin kılınması etik değerlerin toplumu kuşatması adına hep birlikte çaba göstermeliyiz. Sevginin, saygının ve hoşgörünün, yardımlaşma duygusunun oluşturacağı iklimin insanlığın bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nı ruhuna uygun yaşamaya özen göstermeliyiz.

Değerli hemşerilerimle birlikte bir bayramı daha yaşayacak olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşarken, Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm Ceyhan ’lı hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.